Cât costă să îmi brodez sigla? - IdeiBrodate

Cat costa un logo brodat

Dacă te întrebi cât costă să brodezi un logo, nu ești singurul. Răspunsul depinde într-adevăr de modul în care furnizorul cu care lucrați își stabilește modelul de preț, care veți descoperi că poate fi diferit în funcție de locul în care faceți cumpărături. 

Brodarea unui logo poate fi un proces consumator de timp, deoarece este un produs personalizat. Fiecare logo este diferit, astfel încât prețul poate varia uneori foarte mult.

Modul tradițional de preț al broderiei logo-ului

În mod tradițional, magazinele de broderie își stabilesc prețurile în funcție de numărul de cusături necesare pentru a recrea un logo în broderie. Este de la sine înțeles, cu cât mai multe cusături, cu atât este nevoie de mai mult timp pentru a broda, prin urmare costul este mai mare.

Dezavantajul acestei metode de stabilire a prețurilor este din partea consumatorilor. Marea majoritate a clienților nu au idee de câte cusături sunt necesare pentru a-și recrea logo-ul în broderie. Prin urmare, ei trebuie să se bazeze numai pe magazinul de broderie pentru a le spune numărul de cusături și cât costă broderia logo-ului.

În acest scenariu, este foarte dificil pentru client să judece dacă primește o afacere corectă sau plătește prea mult. Vedeți, toate aceste informații sunt în mâinile furnizorului, nu a clientului. În plus, este absolut posibil ca două magazine diferite să estimeze numărul de cusături și să ofere clientului prețuri complet diferite pentru același logo.

Asta nu face decât să creeze mai multă confuzie pentru clienți.

Prețuri fixe pentru broderia logo-ului

Cealaltă metodă de stabilire a prețurilor este ușor de înțeles de către client și le permite să compare prețurile mai precis. Este o metodă numită preț fix. Cu această metodă, costul broderiei logo-ului personalizat este inclus chiar în costul cămășii. Nu se ține cont de numărul de cusături necesare pentru a broda sigla.

Modelul de preț fix elimină orice îndoială și întrebare pentru client cu privire la câte cusături sunt în logo-ul brodat.

În metoda prețului plat, furnizorul de broderie folosește un număr mediu de cusături pentru un logo din partea stângă a pieptului și apoi include acest cost în prețul îmbrăcămintei, ceea ce este destul de simplu. 

Celălalt avantaj al acestei metode de stabilire a prețurilor este că îi ajută pe cumpărători să ia o decizie mai rapid, deoarece nu este necesar niciun proces pentru a estima numărul de cusături. Este nevoie de toată munca de ghicire și de „estimare” din ecuație.

La IdeiBrodate.ro, folosim metoda de preț fix și clienții noștri o apreciază foarte mult.

Blog

Lasa un comentariu/mesaj