Palo Santo

Palo Santo

Călători pentru că suntem trecători. Viaţa este o călătorie plină cu experienţe învăluite de lumină și de întuneric. De care ne bucurăm, din care învăţăm, pe parcursul căreia întâmpinăm o mulțime de intersecții. Indiferent de drumul ales pe parcursul călătoriei, destinația e aceeași. Dorința noastră este să călătorim împreună cu voi. Prin produsele Palo Santo, prin sfaturile și comunitatea pe care vrem să o creăm vom aduce claritate și ne vom bucura împreună de dimineți nesfârșite cu raze de soare și bucurie.

Căutători pentru că suntem doritori, de experinţe trăite în conștiență, de pace sufletească, de eliberare mentală și sănătate fizică. Vrem să împărtășim cu voi comorile găsite. Când ne abatem de la căutarea ce aduce beneficii sufletului nostru, să avem uneltele potrivite pentru reorientare. Palo Santo își propune să fie busola în căutarea prezenței în viața voastră.

Mesageri pentru că suntem iubitori de oameni, de frumos, de util, de divinitate. Prin ceea ce Palo Santo îți oferă, referindu-ne atât la gama de produse cât și recomandările de a le folosi în timpul meditațiilor, ședințelor de yoga sau pur și simplu a unui moment de purificare interioară și exterioară, te aducem mai aproape de planul sufletului tău. Prin mesajele noastre intenționăm să vă împărtășim din arta recunoștinței, a păcii interioare, a antrenării mentalului pentru o viață fericită.

Pe parcursul vieții avem parte de o mulțime de experiențe. Absolut toate sunt importante, doar că cele definitorii se deosebesc de celelalte prin prezența cu care le trăim. Așa începe și povestea lui Robert Schreoder, Co-fondator Palo-Santo… o primă experiență olfactivă cu mirosul lemnului sacru Palo Santo care a aprins scânteia, ce mai târziu s-a concretizat într-un destin.

Logo

Lasa un comentariu/mesaj